B2
Suomi Finland 100

Tampere Kupliin cosplaykilpailun tuomaristo

Täältä löytyvät Tampere Kupliin vuoden 2017 cosplaykilpailujen tuomariston esittelyt!

Linda ”Rindalin” Seppälä

Kuvaaja Niina Riekki "Quirky Cosplay"

Olen aloittanut cosplayn harrastamisen vuonna 2009 valmistamalla pukuja muille. Vasta vuoden 2010 Desuconiin tein ensimmäisen cosplay-asuni itselleni, joka oli Cherubimon (virus mode) Digimonista.

Koulutukseltani olen pukuompelija ja pian valmistuva muoti- ja vaatetussuunnittelija. Toimin Suomea kiertäneen Valitsen sinut! –musikaalin puvustuksen ja lavastuksen pääsuunnittelijana ja tiimijohtajana. Cosplaykisoihin olen itse osallistunut vain neljä kertaa joista kaksi oli WCS ja NCC Suomen karsintakilpailut. Tuomarin hommissa olen ollut jo reippaasti yli kymmenessä tapahtumassa.

Odotan innolla kaikkien teidän kisaajien pukujen ja esityksien näkemistä. Tehdään näistä hienot cosplaykisat!

Topias ”Faroni” Kanto

Kuvaaja Eveliina Krongvist

Olen harrastanut cosplayta kolme vuotta ja ensimmäinen conini oli Desucon Frostbite 2014. Suurimpia saavutuksiani on ehdottomasti Desucon 2016 Hall Cosplay -kisan ensimmäisen sijan voittaminen.

Innolla odotan kisoissa olevia pukuja ja esityksiä! Paljon tsemppiä kaikille! Tehkää meidän tuomareiden työstä vaikeaa! ;)

Petra ”Lunatar” Lindström

Kuvaaja Tessa Länsipuro / Noredo's cosplay diary

Cosplayta on tullut harrastettua 7 vuotta ja ensimämmäinen con oli Desucon 2009. Olin Tampere Kuplii 2016 finalisti ja yleisöäänestyksessä 3. sija. Lisäksi olin yksi Cosplay Tour Europe-dokumenttiprojektin jäsenistä sekä tanssahdellut µoi's-cosplaytanssiryhmässä.

Cosplaykilpailuun osallistuminen on mahtava kokemus, jossa pääsee näyttämään omia kädentaitojaan lavalla, hypähtämään päiväksi hahmon saappaisiin ja kokea tämän kaiken yhdessä muiden kisaajien kanssa. Kovasti tsemppiä kaikille, nähdään Tampere Kupliissa! ♡

Veera ’’Veeraton’’ Ketonen

Kuvaaja Punapanda

Olen harrastanut cosplayta kohta jo kymmenen vuotta! Pukuilin ensimmäistä kertaa Traconissa vuonna 2008. World Cosplay Summit 2017 Suomen edustaja on yksi hienoimpia saavutuksiani harrastuksen parissa!

Ammatiltani olen vaatetusompelija ja tällä hetkellä opiskelen muotoilua. Odotan innolla pukuloistoa ja muistakaa nauttia lavalla olemisesta!