Suomi Finland 100
B2

Cosplay

Cosplaykilpailu kuplii tänäkin vuonna kahdessa sarjassa: perinteisenä pukukilpailuna ja vauhdikkaana 1-5:n hengen ryhmien esityskilpailuna. Tuomaristo valitsee parhaat pukukilpailun finaaliin ja voittajista äänestetään Aamulehden verkkosivuilla. Voittajat kummastakin sarjasta sekä pukukilpailun finalistit lahjotaan palkinnoin. Kaikille osallistujille jaetaan kunniakirjat. Cosplaykilpailu lupaa jännittävää yllätysohjelmaa. Tätä ei siis kannata missata!

Tiivistelmä

Tampere Kuplii sarjakuvatapahtumassa järjestetään tällä kertaa kaikille halukkaille avoin kahden sarjan cosplaypukukilpailu Tampere-talon Pienessä salissa launtaina 18.3. Pukukilpailuun voi osallistua yksin tai parin kanssa ja esityskilpailu, johon voi osallistua yksin tai korkeintaan viiden hengen ryhmissä. Pukujen aiheiksi sallitaan sarjakuva, visual novel, animaatio, elokuvat, tv-sarjat ja pelit kautta maailman. Kilpailuun tulee ilmoittautua ennakkoon. Tapahtumassa tuomaristo valitsee esityskilpailun voittajat sekä valitsee pukukilpailun finalistit perinteikästä Aamulehden verkkoäänestystä varten.

Ilmoittautuminen kilpailuihin avataan maanantaina 9.1.2017 klo 18:00 ja päättyy maanantaina 20.2 klo 23.59! Esityskilpailun taustanauhat tulee lähettää pe 24.2. mennessä osoitteeseen tekniikka[at]tamperekuplii.fi.

Cosplaymuotinäytös

Osallistu cosplaymuotinäytökseen Tampere Kupliissa!

Oletko aina halunnut lavalle esittelemään pukuasi, mutta et tunne olevasi vielä valmis kisaamaan? Ehkä et vain ole löytänyt itsellesi sopivaa kisaa, mutta tahtoisit näyttää cosplayasusi innokkaalle yleisölle? Tai ehkä puvun kanssa pyörähtäminen catwalkilla kuulostaa muuten vain hyvältä idealta?

Tampere Kuplii tarjoaa siihen upean mahdollisuuden cosplaymuotinäytöksen merkeissä! Näytös pidetään lauantaina Tampere-talon viereisen kauppakeskus Tullintorin 2. kerroksessa pian cosplaykilpailun jälkeen. Muotinäytös etsii malleja ja tahtookin juuri sinut, Tampere Kupliiseen osallistuja, esittelemään asuasi juontajan selostuksella! Näytökseen voit osallistua yksin tai parin kanssa, myös oma designpuvut ovat tervetulleita!

Mikäli kiinnostuit, lähetä 12.3. mennessä sähköpostia osoitteeseen: cosplay [at] tamperekuplii.fi. Kirjoita sähköpostin aiheeksi “Cosplaymuotinäytös” sekä viestiksi oma nimesi, hahmosi nimi ja kuva. Tarkempi ohjeistus tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla sekä näytöspäivänä paikan päällä.

Yhteystiedot

Cosplayn ylijumala Henniina “pumpkin” Isoaho p.045-6319461

Cosplayjumalan oppipoika Wilma “plstcgy” Paatola p. 050-5766509

Tampere Kupliin 2017 cosplay-asioissa tavoitat sähköpostiosoitteesta cosplay[at]tamperekuplii.fi