Suomi Finland 100
B2

Yleistä

Tampere Kuplii on hyvä mielen sarjakuvafestivaali, joka on tarkoitettu kaikille sarjakuvasta kiinnostuneille. Vuonna 2017 Tampere Kuplii järjestetään jo 11. kerran ja edelleen Tampere-talossa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Aukioloajat

Viikonloppuna tapahtumapaikka on auki lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 11-17. Muiden päivien aikatauluista lisää tietoa lähempänä tapahtumaa.

Näytteilleasettajat

Tapahtumassa on paikalla viikonloppuna useita eri näytteilleasettajia joilla on myynnissä kaikenlaista sarjakuviin enemmän tai vähemmän liittyviä tuotteita, mukaanlukien tietenkin itse asiaa eli sarjakuvia, useilla eri kielillä sekä kotimaisia että ulkomaisia. Myyntipöydät löytyvät Sorsapuistosalista ja ovat kävijöille avoinna tapahtuman aukioloaikoina.

Järjestyssäännöt

Tuli- ja teräaseiden ja asejäljitelmien tuonti tapahtumaan on kielletty. Puvuissa ei saa olla teräviä osia, jotka voivat aiheuttaa vaaratilanteita. Päihteiden käyttö on kielletty. Kaupallinen toiminta on kielletty ilman ennakkolupaa. Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa sääntöjä rikkova paikalta.

Narikka

Vaatenarikka sijaitsee Tampere-talon pääaulassa. Siitä vastaa Tampere-talo ja se on maksullinen.

Otto

Käteisautomaatteja löytyy tapahtumapaikan läheisyydestä, Rautatieasemalta, Tullintorilta sekä Itsenäisyydenkadulta n. 100 metriä kohti Kalevan kirkkoa (poispäin rautatieasemalta).

Pysäköinti ja vinkkejä autoilijoille

Läheistöllä sijaitsevissa P-Tullintorissa, P-Tullissa ja uudessa P-Hämpissä on vapaita maksullisia parkkipaikkoja. Noin 100 metrin päässä Kalevantien ja Viinikankadun toisella puolella sijaitsee tilava Tampere-talon asiakaspaikoitus (maksullinen la klo 8–16, ilmainen su). Tampere-talon piha-alueen pysäköintialue on tarkoitettu ainoastaan henkilökunnalle ja järjestäjille.

Lisäapua pysäköintipaikkojen löytämiseen Tampere talon lähistöltä voi löytyä näistä lähteistä:
Tampere talon omat sivut
Tampereen keskustan pysäköinti

Pääsymaksu

Tapahtumaan on ilmainen pääsy.

Ruoka

Tapahtumapaikka sijaitsee Tampereen kaupungin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, ja siitä lyhyen kävelymatkan päässä on useita ruokapaikkoja sekä -kauppoja. Esimerkiksi kauppakeskus Tullintorilla on useita ravintoloita sekä K-ruokakauppa.

Majoitus

Edullista majoitusta Tampereella löydät ainakin seuraavista paikoista:

Yleiskatsaus

Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaali järjestetään 11. kertaa 15.-19.3.2017. Aikaisempien vuosien tapahtumat löydät omilta sivuiltaan: